Tjänster & Service

Kunskap, service & trygghet!

Värmepumpar

Vi har rätt värmepump för just era behov

Vi vill gärna hjälpa till att dimensionera en värmepump som passar just ert behov. Därför hjälper vi er med val av modell och storlek på värmeanläggningen.

Vi säljer, installerar och utför service på värmepumpar från Thermia och Samsung 


Luft/vatten värmepump

En Thermia Atec luft/vattenvärmepump är det perfekta alternativet för dig som vill ha en effektiv värmekälla utan att behöva borra efter värme. Luft/vattenvärmepumpar sänker dina uppvärmningskostnader med upp till tre fjärdedelar utan att kapaciteten på värmepumpen påverkas.

Värmepumpen minskar dina uppvärmningskostnader!

En luft/vattenvärmepump producerar både värme och varmvatten. Du placerar värmepumpen inomhus eller utomhus i ditt hem, vilket gör att luften omkring dig tas tillvara på och ger effektiv värme ner till så låg temperatur som -20°C. Att värma upp ditt hus på bästa sätt behöver inte vara svårare än så.

Luft/luftvärmepump

En luftvärmepump är ett passande alternativ för dig med direktverkande element. Den ger inte bara ett bättre klimat inomhus utan även luftkonditionering och luftfiltrering, allt i ett. Genom att använda en luftvärmepump kan du sänka dina uppvärmningskostnader med upp till 50 procent.

En prisvärd investering med lång livslängd som sänker dina uppvärmningskostnader!

Luft/luftvärme är en prisvärd investering och livslängden på värmepumpen efter installation är lång, om det är gjort på rätt sätt. Dessutom kan du använda luft/luftvärmepumpen som luftkonditionering på sommaren och få underhållsvärme i ditt fritidshus.

Kyl & Värmepumpservice är återförsäljare av Thermia och Samsung luft/luftvärmepumpar.

Ytjordvärme

Bergvärme

Markvärmepumpar finns i olika varianter, bergvärmepumpar, grundvattenvärmepumpar och sjövärmepumpar, men allt handlar om att hämta energi från marken. Antingen borrar vi ett hål i berget för bergvärme eller grundvatten, gräver ner slingor i marken eller hämtar energin från närliggande sjö.

Alla har gemensamt att de ger en jämn temperatur året om, oavsett vädret utanför. Det är de yttre förutsättningarna som avgör vilken typ av energikälla som passar just er bäst.

Boka tid

Kyl & Värmepumpservice

Thermia
Samsung
Toshiba
Dahl
Onninen
Solar